200 dage uden arbejdsulykker på DNV-Gødstrup Psykiatri

29. november 2018

Der var morgenbrød i kantinen på DNV-Gødstrup fredag den 23. november. JFP kunne som totalentreprenør fejre 200 dage uden arbejdsulykker, og det skulle naturligvis fejres.

14.000 m² i 2 etager
Byggeriet i Gødstrup består af 3 blokke: K, L og M og er på næsten 14.000 m² opført i 2 etager med taghuse til teknik. Støbearbejdet af den kraftige bundplade for kælderkonstruktionen i blok K er færdig. Det er indtil nu den eneste direkte funderede bygning i Gødstrup. Resten af hospitalet er pælefunderet. Betonentreprenøren har arbejdet hårdt de sidste uger, og afslutter betonarbejdet med fundamenter og terrændæk for blok K i uge 49.

29.000 m² betonelementer
Næste milepæl er opstart af betonelementmontagen i blok K, som udføres af den nyoprettede montageafdeling i JFP Tømrer og Murer. Det er afdelingens første montageopgave. Når blok L og M afsluttes betonmæssigt i terræn følger elementmontagen på disse også. Der opstilles i alt ca. 29.000 m² betonelementer og over 200 betonsøjler i byggeriet, som skal afleveres i foråret 2020. 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up