250 dage uden arbejdsulykker ved Eksercerpladsen

4. oktober 2017

Forleden kunne medarbejderne på byggepladsen ved Eksercerpladsen give hinanden et velfortjent klap på skuldrene – i form af en lille grill-event i et telt på byggepladsen. Der var nemlig noget at fejre: I ikke færre end 250 dage har medarbejderne arbejdet på den attraktive grund på Amager mellem DR huset og Nordeas nye hovedkontor - uden en eneste arbejdsulykke.

Den slags mærkedage er noget af det, vi værdsætter stort hos JFP. For hos os er sikkerhed på arbejdspladsen ikke bare noget, vi taler om. Vi gør også en stor indsats for at begrænse antallet af ulykker - blandt andet ved at arbejde med årsagsanalyser. Vi løser ikke bare problemerne når de opstår, men finder også den egentlige årsag til, at ulykkerne opstår og foretager korrigerende handlinger for at undgå dem.

Byggeriet, som JFP opfører for Calum A/S og KAB, består af 10 lejligheder og 250 ungdomsboliger, samt detailbutikker og p-kælder. Pt. er vi i fuld gang med elementmontagen, hvor vi efterhånden er nået til montagen af facader på 4. sal og etagedæk over 4 sal.
I stuen, kælderen og på 1. sal pågår arbejderne fra tømrerne med montage af stål til de lette vægge samt installationer. Samtidig pågår arbejdet med gulve i to prøvelejligheder i stueetagen. På 3. sal er vi i gang med at montere vinduer. Byggeriet, som JFP opfører i totalentreprise, skal efter planen stå færdigt ultimo 2018.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up