300 dage uden ulykker i Irmabyen

13. december 2018

I fredags kunne JFP som totalentreprenør fejre 300 dage uden ulykker på Irmabyens byggefelt 7 - Udsigtsparken.
Det er en milepæl og et resultat af et målrettet arbejde, der foregår dag ud og dag ind.

JFP arbejdsmiljøcertificeret
JFP er arbejdsmiljøcertificeret, og det gør, at der konstant arbejdes med alle aspekter af arbejdsmiljøet. Hvis en ulykke opstår, laves der en årsagsanalyse, og der iværksættes korrigerende handlinger. På den måde bliver JFP bedre og bedre hele tiden.

Det er en stor tilfredsstillelse, at byggeriet på Udsigtsparken i IrmaByen nu næsten har tilbagelagt 1 år uden ulykker, og der skal lyde en stor tak til byggeriets parter. Der er bl.a. blevet arbejdet med at holde pladsen ryddet og fremkommelig, hvilket er med til at nedsætte risikoen for arbejdsulykker.

Irmabyen tager form
Irmabyen tager form på de gamle kontor- og lagerarealer. Der bygges højkvalitetslejligheder, og JFP har som totalentreprenør tidligere udført Terrassehaven i IrmaByen med 139 boliger og er nu i gang med Udsigtsparken med 46 boliger, som afsluttes i 2019.

Milepælen blev fejret med gløgg og æbelskiver på pladsen.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up