42.825 kg stål til Jysk

31. august 2021

Udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand ved Aarhus / Foto: JFP arkiv Udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand ved Aarhus / Foto: JFP arkiv

JFP opfører som totalentreprenør udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand ved Aarhus. Udvidelsen omfatter knap 10.000 m² og indeholder bl.a. kontorfløje til 450 medarbejdere og et auditorium.

Til auditoriet, som skal rumme 400 mennesker, er der anvendt ikke mindre end 42.825 kg stål til konstruktionen. I øjeblikket udlægges der 6.900 m² slidlag og næste step er malerarbejdet. Den 16. august opnåede byggeriet den flotte milepæl: 200 dage uden ulykker!

Byggeriet skal DGNB certificeres og kontorfløjene udvides fra de nuværende 3 til 5. Dertil kommer opførelsen af et auditorie og udenomsarealer med p-pladser. Byggeriet skal afleveres i foråret 2022, og JYSK får med de nye faciliteter mulighed for at afholde større arrangementer for medarbejdere og kunder.

Læs også: Coronavenligt rejsegilde på JYSK

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up