BaseCamp er Årets Projekt

31. august 2018

Hos JFP har vi aldrig været i tvivl: Basecamp i Kgs. Lyngby med 786 boliger, som vi opfører for BaseCamp Student/Triton Development North i joint venture med Max Bögl, er noget helt unikt. Det synspunkt er vi ikke alene om. Projektet har netop vundet Estate Media Prisen ”Årets Projekt”. 

Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2017/2018 og kan gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Bacecamp har vundet prisen med den begrundelse, at ”der ikke bare bliver tale om et ungdomsboligbyggeri, men et byggeri med boliger til både projektmedarbejdere og seniorer. Alt i alt et byggeri, der kommer til at give meget mere tilbage til sine omgivelser end bare at tilføre ungdomsboliger.”

Hos JFP er vi stolte af at være en del af dette unikke projekt, der bliver opført på Plantedirektoratets tidligere location i Kgs. Lyngby. Byggeri som samlet bliver 41.1500 m² inkl. P-kælder, kommer primært til at rumme ungdoms- og kollegieboliger - i alt 639 stk. Desuden indgår 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger til kommunen. 

For at skabe en fælles platform for beboerne bliver der etableret et fælleshus på 1.319 m² som en rund bygning placeret midt i området. Fælleshuset bliver indrettet med hobbyrum, festsal og teknikrum i kælderen. Cafe, vaskeri, supermarked og gaming room i stueetagen, mens 1. sal kommer til at rumme bibliotek og fitness. Der strækker sig desuden et stort atriumrum gennem hele bygningen i etagerne over terræn. Udover dette bliver der desuden udført en selvstændig parkeringskælder med 108 p-pladser.

Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en smuk slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning bliver opført i seks etager med grønt tag, der bliver udlagt som anvendeligt friareal og med en 700 meter lang gå- og løberute med særlige udsigtspunkter. 

Byggeriet skal afleveres i sommeren 2020.
 

Læs mere om prisen her

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up