BaseCamp nomineret til Årets Projekt

23. juli 2018

Hos JFP har vi aldrig været i tvivl: Basecamp i Kgs. Lyngby med 786 boliger, som vi opfører for BaseCamp Student/Triton Development North i joint venture med Max Bögl, er noget helt unikt. Det synspunkt er vi ikke alene om. Projektet er netop blevet nomineret til Estate Media Prisen ”Årets Projekt”. 

Estate Media Prisen har siden 2012 været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement i ejendomsbranchen og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel for at udvikle branchen.

Basecamp er blevet nomineret, med den begrundelse at projektet er unikt, da der ikke bare bliver tale om ungdomsboligbyggeri, men et byggeri med boliger til både projektmedarbejdere og seniorer. Et projekt, der kommer til at give meget mere tilbage til sine omgivelser end bare et tilføre ungdomsboliger. I kapløbet om prisen er Basecamp oppe mod fire andre nominerede projekter i henholdsvis Aarhus, Ørestaden, København og Aalborg.

BaseCamp bliver opført på Plantedirektoratets tidligere location og bliver et byggeri på samlet 41.500 m² inkl. P-kælder. Byggeriet kommer primært til at rumme ungdoms- og kollegieboliger - i alt 639 stk. Desuden indgår 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger til kommunen. 

For at skabe en fælles platform for beboerne bliver der etableret et fælleshus på 1.319 m² som en rund bygning placeret midt i området. Fælleshuset bliver indrettet med hobbyrum, festsal og teknikrum i kælderen. Cafe, vaskeri, supermarked og gaming room i stueetagen, mens 1. sal kommer til at rumme bibliotek og fitness. Der strækker sig desuden et stort atriumrum gennem hele bygningen i etagerne over terræn. Udover dette bliver der desuden udført en selvstændig parkeringskælder med 108 p-pladser.

Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en smuk slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning bliver opført i seks etager med grønt tag, der bliver udlagt som anvendeligt friareal med offentlig adgang via stier direkte fra terræn. Desuden bliver der skabt adgang til taget via trappetårne og elevatorer.

Byggeriet skal afleveres i sommeren 2020.

Her kan du stemme på de nominerede til Estate Media Prisen.

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up