Basecamp som konference-case hos Byens Ejendom

22. oktober 2018

Illustrationer - Lars Gitz ArchitectsIllustrationer - Lars Gitz Architects

Lyngby med 55.472 indbyggere har med sin strategi ”Vidensby 2020” en ambition om at blive et af Nordeuropas største centre inden for viden og kreativitet. Det holder Byens Ejendom konference om den 21. maj 2019 som led i konferencerækken: De store projekter.

I Lyngby bliver der satset på byfortætning med flere boliger og mere byliv, mere erhvervsliv med fokus på videnserhverv og detailhandel, flere kulturelle tilbud, attraktive byrum og bedre transportmuligheder. For at realisere byens strategi er en række større udviklingsprojekter sat i gang - blandt andet etablering af letbanen til 5,3 milliarder, omdannelsen af Kanalvejsparkeringen og udvidelsen af DTU. 

Som en del af strategien opfører JFP i joint venture med Max Bögl boligprojektet BaseCamp med 786 boliger og samlet 41.150 m2bebyggelse inklusive parkeringskælder på Plantedirektoratets tidligere grund i Sorgenfri. Byggeriet, som BaseCamp Student/Triton Development North står bag, kommer primært til at rumme 639 studieboliger, 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger. Dette projekt fortæller Carl Helnæs Jakobsen, projekteringsleder hos JFP, mere om på konferencen.

Foruden boligerne kommer et fælleshus på 1.300 m2i form af en rund bygning placeret midt i området samt en parkeringskælder med 108 parkeringspladser. Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning bliver opført i seks etager med grønt tag, der bliver udlagt som anvendeligt friareal med offentlig adgang via stier direkte fra terræn. Desuden bliver der skabt adgang til taget via trappetårne og elevatorer. Byggeriet forventes at stå klar til aflevering i sommeren 2020, og Carl Helnæs Jakobsen fortæller på konferencen mere om, hvad status er på projektet. 

På konferencen kan man også høre mere om strategien og prioriteterne for Lyngby, om H.C. Ørsted Gymnasium til 150 millioner kr., et nyt hotel med 112 værelser på Lundtoftegårdsvej og projektet Trongården med 187 nye boliger.

Konferencen bliver afholdt 21. maj 2019, kl. 9.00-12.40 på Scandic Eremitage, Lyngby Storcenter 62, 2800 Lyngby. Tilmelding her!

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up