DNV Service- og Teknikbyen afleveret

21. december 2017

Det er cirka 15 måneder siden, at JFP for tredje gang tog første spadestik til en opgave i forbindelse med supersygehuset Det Nye Vest, DNV. I september 2016 gjaldt det Service- og Teknikbyen til det kommende sygehus – og denne opgave har JFP netop afleveret til en tilfreds bygherre. Det er folk fra JFP’s datterselskab, JFP Murer & Tømrer, der har udført murer og betonarbejdet på Service- og Teknikbyen.

Opførelsen af DNV Service- og Teknikby omfattede 7.300 m² byggeri fordelt på to bygninger i én etage. Servicebyen er bygget op omkring den centrale varemodtagelse samt affalds- og linnedcentralen, som udgør kernefunktionen i bygningsafsnittet. Desuden indeholder servicebyen blandt andet centralkøkken, sterilcentral, apotek, post, arkiver og kælder. Den ene bygning har teknikhus på taget. Byggeriet rummer også fælles kontorer og personalefaciliteter med garderobe, motionscenter, omklædning og bad. Bygningen er udført som bygningsklasse 2020.

Efter afleveringen af denne tredje entreprise i forbindelse med DNV arbejder JFP fortsat med Region Midtjylland som bygherre. Nemlig på totalentreprisen på opførelse af sygehusets psykiatriske afdeling på cirka 14.000m². På denne opgave er der fysisk byggestart i marts 2018, mens byggeriet skal afleveres i december 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up