Egetæppers lagerhal er færdig

22. august 2018

I oktober 2017 indgik JFP kontrakt med den hæderkronede tæppeproducent i Herning, Egetæpper, om opførelsen af en ny lagerhal. Der var byggestart samme efterår, og inden sommerferien i år blev entreprisen afleveret til en glad bygherre. Lagerhallen blev nemlig taget i brug allerede samme dag.

Lagerhallen er ca. 2.000 m² og uopvarmet. Den er opført med stålrammekonstruktion og er beklædt med mineraluldspaneler på facaderne. Taget er beklædt med højprofil trapezplader og tagpap. Foruden lagerhallen, der er opført så den er forberedt til udvidelse, har vi indbygget to læsseramper.

Med rødderne dybt forankret i den jyske muld, glæder vi os altid over, når vi laver opgaver i vores egen ”baghave”, som det var tilfældet med lagerhallen for Egetæpper. Vi nyder at samarbejde med lokale aktører og være med til at sætte præg på vores egen egn – ligesom vi også gør det mange andre steder i Danmark, blandt andet i stor stil i Aarhus og København.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up