Eksercerpladsen snart færdig

12. juni 2018

I september 2016 satte Københavns overborgmester, Frank Jensen, spaden i jorden på den attraktive grund på Amager mellem DR Huset og Nordeas nye hovedkontor i Ørestad Nord. Det blev dermed markeret at byggeriet af 10 lejligheder og 250 ungdomsboliger, samt detailbutikker og p-kælder for Calum A/S og KAB officielt var skudt i gang.

Siden har JFP arbejdet på at få de attraktive boliger færdige til det tørstige københavnske boligmarked. Og besøger man byggepladsen netop nu, er byggeriet også ved at synes færdigt. Lige nu lægger vi sidste hånd på de indendørs maler- og snedkerarbejder, mens der også bliver arbejdet på højtryk for at få gårdarbejder og anlægsarbejdet færdigt. Samtidig pågår også arbejdet med at færdiggøre tagterrasser med afsluttende værn. Foruden boligerne og anlægsarbejdet, har JFP også opført en parkeringskælder på ca. 3.600 m², som ligeledes er færdig.

De 250 ungdomsboliger og de 10 penthouselejligheder afleveres sommeren 2018.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up