Eksklusive SHIP skyder op af jorden i Aarhus

5. december 2018

202 eksklusive lejligheder fordelt på 21.800 m² og 11.800 m² erhverv og p-kælder skyder frem på havnefronten i Aarhus. JFP er hovedentreprenør og 75 af lejlighederne er allerede solgt.

Elementmontagen stormer frem

Samtidig med  støbning af betonfundamenter og gruber til parkeringsanlæg/p-dæk kører elementmontagen på tredje uge. Montagen er på første etape (bygningsafsnit D), som ligger længst fra vandet nu over jorden. Montagen af vægelementer, søjler og bjælker er godt i gang og stormer fremad, samtidig med at byggeledelsen får udvidet skurbyen og således får flotte faciliteter med tagterrasse og endda et lille juletræ.

I løbet af de kommende uger modtager vi de første leverancer af badekabiner (færdige badeværelser) og vinduer. Vinduerne leveres ind på etagerne og monteres indefra.

Straks efter nytår fortsætter elementmontagen på 2. etage og i løbet af 1. kvartal begynder installationsarbejderne i de nederste etager og i parkeringsetagen.

Arbejdet forløber fuldstændig planmæssigt og projektet forventes færdigt ultimo 2020.

Reference SHIP

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up