Fint besøg på Generationernes Hus

16. april 2018

Der var forleden besøg af fine folk på byggepladsen på Aarhus Ø, hvor Generationernes Hus i denne tid så småt begynder at rejse sig. JFP, som er totalentreprenør på det ambitiøse og banebrydende byggeri, fik nemlig besøg af en flok af de fremtidige brugere: En flok børnehavebørn og deres pædagoger. Børnene repræsenterer den ene ende af skalaen af brugere i det kommende hus, som er til alle generationer – og de var vældig imponerede over alle de store maskiner. Børnene så byggepladsen og spiste efterfølgende deres medbragte madpakker i JFP’s kantinefaciliteter. Fra JFP’s side var besøget også en skøn oplevelse og betonfolkene på pladsen synes også, det var dejligt at vise deres arbejde frem til fremtidens håb.

Generationernes Hus er et projekt til en samlet entreprisesum på omkring 365 mio. kroner. Byggeriet skal samle ældreboliger, plejeboliger, handicapboliger, familieboliger, ungdomsboliger og børnegrupper i én sammenhængende bygning. Byggeriet omfatter 200 pleje- og ældreboliger, 40 familieboliger, 40 ungdomsboliger og 24 handicapboliger. Ud over boligerne indeholder projektet også en daginstitution med ni børnegrupper fordelt på både vuggestue og børnehave, samt fælles ude- og indearealer og et aktivitets- og sundhedshus. Der skal i alt bygges cirka 30.000 kvm. inklusiv cirka 3.000 kvm. kælder.

Generationernes Hus skal afleveres i marts 2020.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up