Flyv en tur over den nye DNV-Psykiatri

29. maj 2018

JFP er i fuld gang med sin fjerde opgave i forbindelse med det kommende nye supersygehus i Gødstrup, DNV. Lige nu arbejder vi på det nye psykiatriske hospital, som vi opfører i totalentreprise for Region Midtjylland, og har tidligere opført sygehusets service- og teknikby samt råhus-entrepriserne på både DNV Syd og DNV Nord.

Region Midtjylland har netop offentliggjort en dronefilm fra byggepladsen, som giver en tydelig fornemmelse af det kommende sygehus og blandt andet fremskridtet på psykiatrien. Se filmen her. 

Netop nu har vi på byggeriet etableret grundvandssænkning, udgravet til kælder og udskiftet dårligt jord med sandpude. Lige nu er vi ved at udlægge armering for den store bundplade, som skal hindre opdrift for bygningen.

Den nye psykiatri skal samle de psykiatriske hospitalsafsnit i Holstebro og Herning i et nyt behandlingstilbud på i alt 13.500 m², hvor Region Midtjylland fremover vil kunne tilbyde bedre behandling og bedre indlæggelsesforløb tæt på det samlede hospital. Både patienter, pårørende og medarbejdere har haft mulighed for at komme med ønsker og påvirke indretningen. Involveringen fortsætter frem mod indvielsen i foråret 2020. 

De 13.500 m² opføres i forlængelse af det øvrige hospital i Gødstrup. Psykiatrien får samlet set 90 senge og 54 samtalerum og administration. Dertil kommer fælles faciliteter som gårdhaver, multiaktivitetsrum, kreativt værksted og sanserum. Byggeriet vil endvidere indeholde flotte kunstneriske vægdekorationer i modtagelsen og i behandlingsafsnit med inspiration fra det midt- og vestjyske landskab til gavn for beboere, ansatte og pårørende.

Psykiatrien skal efter planen stå færdig medio 2020.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up