Første spadestik på friplejehjem i Holte

17. december 2019

JFP a/s skal som totalentreprenør bygge nyt friplejehjem i Holte for NREP som ejer og Altiden Omsorg A/S som lejer. Den 11. december blev der taget  første spadestik på byggeriet og borgmester, Jens Ive fra Rudersdal Kommune deltog sammen med byggeriets parter og en lang række borgere i den festlige begivenhed. Blandt gæsterne var bl.a. nabobørnehaven, hvor børnene med deres plasticskovle også tog ”første spadestik”

Flere muligheder til fremtidens ældre

Miriam Toft, der er administrerende direktør i Altiden, ser frem til at byggeriet står færdigt i starten af 2021: ”Vi glæder os til det kommende samarbejde med Rudersdal Kommune om at skabe et friplejehjem, der støtter de ældre i at leve det liv, de ønsker. Nutidens ældre og de kommende generationer stiller nye krav til det moderne ældreliv. På Fribo Holte vil det gode hverdagsliv være i centrum med fokus på oplevelser, natur, fællesskaber og tryghed. Vi vil gerne skabe et hjem, hvor der er plads til at være sig selv sammen med andre, og hvor man har stor valgfrihed til at skabe en indholdsrig dag med gode oplevelser – både store og små.”

JFP med i projektudviklingen

Friplejehjemmet er NREP’s første i Danmark og skal indeholder 72 plejeboliger med tilhørende haver og fællesarealer. JFP har deltaget i udviklingen af projektet sammen med bygherre og operatør, og byggeriet skal stå klar i anden kvartal 2021.

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up