Første spadestik på Herlev Byskole

13. maj 2021

Første spadestik på Herlev Byskole / Foto: JFP arkiv Første spadestik på Herlev Byskole / Foto: JFP arkiv

JFP Murer & Tømrer vandt hovedentreprisen på Herlev Byskole i april i år. Der skal renoveres 2.550 m² fagfløj og personalefaciliteter og opføres en ny daginstitution. Den 5. maj var der første spadestik, og det summede af forventning til byggeriet.

Borgmester glæder sig til et flot slutresultat
Borgmester, Thomas Gyldal Petersen fra Herlev Kommune holdt tale på dagen og udtalte: ”Vi har store forventninger til byggeriet, og glæder os både til samarbejdet og til at se et flot resultat. Der har siden 2012 været et stigende indbyggertal i Herlev Kommune. Det er meget glædeligt og fordrer nye faciliteter til børnene. Med bygning af den nye daginstitution i tilknytning til skolen bliver det en frontløber på institutionsområdet for Herlev Kommune. Vi ønsker en faglig sammenhængskraft imellem skolen og institutionen, og blandt andet personalefaciliteterne bliver fælles, og kan danne grobund for et tættere samarbejde. Derudover skal pædagogikken i institutionen som noget helt nyt tage afsæt i naturen og integrere omgivelserne i dagligdagen.” 

Læs også: JFP Murer & Tømrer vinder hovedentreprise på Herlev Byskole

Fra JFP Murer & Tømrer deltog blandt andet afdelingschef, Morten Andreasen som sammen med borgmester, Thomas Gyldal Petersen og skoleleder, Hanne Hansen tog første spadestik.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up