Historisk resultat indenfor arbejdsmiljø

14. oktober 2020

Foto: Fra venstre Linda Hansen, Arbejdsmiljømedarbejder og Dorte Hartvig Knudsen, Kvalitets- og arbejdsmiljøchef (JFP arkiv)Foto: Fra venstre Linda Hansen, Arbejdsmiljømedarbejder og Dorte Hartvig Knudsen, Kvalitets- og arbejdsmiljøchef (JFP arkiv)

JFP har været arbejdsmiljøcertificeret siden 2012 og blev i 2019 også ISO-certificeret efter ISO45001.
Det betyder, at JFP både strategisk og operationelt har valgt at have ekstraordinært stort fokus på arbejdsmiljø. Indsatsen har givet pote, og der er realiseret et historisk resultat.

Ekstern audit uden afvigelser
Helt bemærkelsesværdigt har JFP gennemført en ekstern audit uden nogen afvigelser overhovedet. Udvalgte byggepladser, topledelse, arbejdsmiljørepræsentanter og den systemansvarlige er auditeret i standarden, og der er lavet stikprøver inden for en lang række områder herunder det psykiske arbejdsmiljø. Det er glædeligt at konstatere, at alle medarbejdere generelt kender procedurerne, og inden for det psykiske arbejdsmiljø roste den eksterne auditor den store åbenhed og det store fokus, der er på det psykiske arbejdsmiljø i JFP.

Kvalitets- og arbejdsmiljøchef, Dorte Hartvig Knudsen udtaler: Jeg er virkelig stolt over resultatet. Det vidner om, at hele organisationen og ledelsen, bakker op om arbejdsmiljøindsatsen og er med til at drive processerne. Fokus på arbejdsmiljø er efterhånden blevet en del af JFP’s DNA.”

JFP a/s
JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser på sundhedsområdet, boligområdet, erhverv & industri samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i knap 50 år og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden har fokus på at bygge til mennesker og går ikke på kompromis med kvaliteten. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og have én af de laveste ulykkesfrekvenser i Danmark. Som et led i dette er  JFP certificeret i projekterings- og byggeledelse efter  ISO45001 standarden.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up