Holte Friplejehjem fejrer lukket råhus

4. november 2020

Onsdag, den 3. november nåede byggeriet af  Holte Friplejehjem en milepæl. Byggeriet er nu lukket med tag, og der er varme på hele bygningen. Det blev fejret med pølser til byggeledelsen og håndværkerne, og der var en god stemning.

Holte Friplejehjem opføres i totalentreprise for NREP. JFP er særligt stærke til pleje- og sundshedssektoren, og har sammen med operatøren, Altiden og NREP været med i projektudviklingen.

161.000 mursten
Skalmuringen af byggeriet er netop afsluttet. Det blev til 161.000 mursten og et virkelig flot arbejde af HMC Byg og Anlæg, som både arkitekter og bygherre har rost. Byggeriet er delt op i 6 klynger og den første klynge med 14 boliger har allerede nu fået etableret køkkener, gulve, fliser på badeværelser og malerarbejdet er i gang.

Fokus på livskvalitet og trivsel
Friplejehjemmet skal indeholde 72 plejeboliger med tilhørende haver og fællesarealer. Det bliver på ca. 5.720 m² og opføres i en attraktiv arkitektur med særligt fokus på livskvalitet, beboernes trivsel og  respekt for områdets udtryk. Ud over plejeboligerne etableres fælles servicefunktioner og kælder med omklædningsrum mv. Plejehjemmet opføres som en intelligent bygning, hvor kommunikations- og sikkerhedssystemer indgår som en integreret del af bygningen. Friplejehjemmet skal stå klar i maj 2021.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up