Holte Friplejehjem følger tidsplanen trods corona krise

13. maj 2020

Holte Friplejehjem udføres i samarbejde med RUBOW arkitekter og MOE Rådgivende Ingeniører.Holte Friplejehjem udføres i samarbejde med RUBOW arkitekter og MOE Rådgivende Ingeniører.

På trods af corona krisen følger byggeriet af Holte Friplejehjem tidsplanen. JFP a/s er totalentreprenør og opfører friplejehjemmet med 72 plejeboliger, fælles servicefunktioner og udenomsarealer på i alt 5.720 m² i totalentreprise.

Godt samarbejde
JFP har et særdeles godt samarbejde med NREP, som er bygherre og Rudersdal Kommune. Der laves fælles naboinformation, som udsendes hver 14. dag. Informationerne bringes på Aula, så forældrene på Skovly Skolen, som er nærmeste nabo, kan følge med i byggeriet. Det giver tryghed for alle parter. Der er som en særlig foranstaltning etableret lukning af tilkørselsvejen til byggeriet om morgenen, hvor eleverne ankommer til skolen, og når de får fri om eftermiddagen. Med ½ times vindue morgen og eftermiddag er der helt styr på sikkerheden.

JFP med i projektudviklingen
Friplejehjemmet i Holte skal indeholde 72 plejeboliger med tilhørende haver og fællesarealer. JFP har deltaget i udviklingen af projektet sammen med bygherren og operatøren. Friplejehjemmet bliver på ca. 5.720 m² og skal indeholde 72 plejeboliger samt fælles servicefunktioner og kælder med omklædningsrum, teknikrum mv. Næste milepæl for projektet er rejsegildet, som forventes afviklet primo juli 2020. En anden milepæl, som netop er realiseret er 142 dage uden ulykker, som underbygger JFP’s ISO-certificering i arbejdsmiljø.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up