I gang med elementmontagen

24. oktober 2018

BLÜCHER, en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål, skal have udvidet sit hovedsæde i Vildbjerg – og siden sensommeren har JFP, der opfører tilbygningen, arbejdet på fuldt tryk med opgaven. I denne uge er vi nået en milepæl og har taget hul på at montere betonelementer. Dermed forventer vi, at huset er rejst om to uger, hvorpå vi går i gang med tagdækning, installationer og aptering.

Tilbygningen er en hal på 4200 m2til lager og produktion, som skal ligge i forlængelse af det eksisterende domicil. Bygningen kommer også til at rumme forsendelseskontor, wc og sluser, mens der skal udføres velfærdsarealer i den eksisterende tilstødende hal. Bygningen bliver opført i betonelementer i stil med det resterende domicil. I området skal JFP desuden udføre arbejdet med ramper, ny belægning, hegn, port og ny p-plads.

Hos JFP arbejder vi i hele landet, og har blandt andet mange opgaver i Aarhus og København, men vi glæder os altid, når vi kan udføre opgaver på vores egen hjemmebane – og opgaven for BLÜCHER er ingen undtagelse. Tilbygningen skal stå klar primo 2019.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up