JFP afleverer bæredygtigt kvalitetsplejecenter

8. februar 2022

Betty III plejecenter på Frederiksberg  /  Foto: JFP arkiv Betty III plejecenter på Frederiksberg / Foto: JFP arkiv

JFP har afleveret Betty III plejecenter på Frederiksberg. Plejecentret skal DGNB Guld-certificeres, og der er stor tilfredshed og glæde over det flotte, bæredygtige byggeri.

Betty III plejecenter indeholder 125 plejeboliger samt servicearealer og multihal. Plejecentret er under byggeriet omdøbt til Lindehaven, og er det sidste byggeri i Generationernes Byrum, som også indeholder Betty I med handicapboliger og ungdomsboliger og Betty II, som er en plejeinstitution.

Godt samarbejde
JFP har arbejdet sammen med bygherren helt fra starten i planlægningsfasen, og samarbejdet har været godt. Vicedirektør i KAB, Michael Nielsen-Elgaard udtaler: ”Vi har haft et godt samarbejde med JFP igennem hele processen fra planlægning, til projektering og byggeri. Det er et kompliceret byggeri, som også blev ramt af corona, men den gode dialog på flere niveauer gjorde, at det blev en god proces. Vi har fået et spændende hus i en god håndværksmæssige kvalitet, og nu ser vi frem til at se, hvordan det fungerer i praksis.”

CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP tilføjer: ”Vi er meget glade for det gode samarbejde, vi har haft med bygherren, og vores medarbejdere har ydet en ekstra indsats med hjælp fra andre projekter, da coronaen ramte. Det viser den særlige teamånd, vi har i JFP, og det er jeg meget glad for”

Læs også: JFP opfører to byggerier ved siden af hinanden

DGNB Guld certificering af Betty III/Lindehaven
Betty III/Lindehaven plejecenter er opført i totalentreprise og skal DGNB Guld-certificeres. Det var et krav fra Frederiksberg Kommune og FFB/v. KAB, og derfor er der valgt en lang række bæredygtige løsninger og processer. En af de helt særlige elementer er den unikke træfacade i 5 etagers højde, som er den første af sin art i Danmark. Den er både unik og anderledes og et vigtigt element i den særlige arkitektur, som plejecentret har. Af øvrige DGNB-tiltag er hele projektets udformning ift. arealanvendelse og mulighed for regulering af indeklima blandt andet en del af certificeringen.

JFP, ERIK Arkitekter og MOE har, udover udvikling af projektet, også deltaget i udarbejdelsen af lokalplanen for området. Projektet er på 10.840 m² fordelt på 5 etager med tilhørende udearealer og skal være med til at sikre en mangfoldig og levende bydel.

Gå til referencen: Betty III på Frederiksberg

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up