JFP afleverer erhvervstilbygning

19. februar 2019

JFP vandt tilbage i juni måned hovedentreprisen på udvidelse af Blüchers hovedsæde i Vildbjerg. Udvidelsen på hele 4.200 m2 omfatter en lager- og produktionshal, som indeholder lager, forsendelseskontor og velfærdsfaciliteter. Dertil kommer 3.300 m2 udearealer.

Der blev taget hurtigt action, da Blücher valgte JFP til at udføre tilbygningen til deres eksisterende produktion. Aftalen blev lavet i april 2018, i juni gik JFP i gang og den 15. februar 2019 blev 4.200 m² lager-/forsendelseskontor og 3.300 m² udearealer afleveret.

Kompliceret tilbygning

Det har været kompliceret at sammenbygge den nye bygning med den eksisterende. Blandt andet har statikken været en udfordring, da noget af lasten fra den nye hal skulle bæres af den eksisterende hal. Herudover er der lavet to nye portåbninger i den eksisterende produktionsbygning, og det har krævet ekstra afstivning af bygningen. Portåbningerne er etableret samtidig med, at produktionen har kørt 24-7. Det har således været en udfordrende styringsopgave og krævet ekstra ressourcer.

JFP har endvidere arbejdet intenst med jorbundsforholdene, da de var anderledes end forventet. En meget lerholdig jord gav ikke stabilisering nok, og derfor blev der fjernet en stor mængde jord, som blev erstattet af sand. 

Udearealer ændret til lagerplads

I forbindelse med entreprisen er der etableret 3.300 m² udearealer og et nyt hegn, som gør det muligt at flytte noget af lageret udenfor. Med 5 rejsegilder på virksomheden igennem årene har det med al tydelighed vist, at der er tale om en virksomhed, der vækster, og som kræver plads.

Blücher – en international virksomhed

Blücher er en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål og blev grundlagt i 1965. Virksomheden er ejet af den amerikanske koncern Watts Water Technologies, Inc. og har datterselskaber og salgskontorer i Europa, Rusland, Mellemøsten, USA og Kina.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up