JFP afleverer Gilleleje friplejehjem

27. september 2019

JFP afleverer som totalentreprenør Gilleleje friplejehjem

JFP a/s vandt som totalentreprenør tilbage i december 2018 Gilleleje friplejehjem. Plejehjemmet er det andet friplejehjem, som JFP færdigudvikler sammen med byggeriets aktører. Det har været en spændende og givende proces og OK-Fonden kan nu som operatør overtage driften af plejehjemmet.

Gilleleje friplejehjem sikrer et godt ældreliv

Gilleleje friplejehjem skal med sine 72 plejeboliger og en lang række fællestilbud sikre et godt ældreliv for beboerne. Plejehjemmet er færdigudviklet i et samarbejde imellem ATP Ejendomme som investor, JFP som totalentreprenør og OK Fonden som operatør. Det har været en spændende proces, som har bidraget positivt til det færdige resultat; et top moderne plejehjem.

Plejehjemmet har fået etableret en demensring, så borgere med demens kan færdes frit. Det har en lang række sociale- og plejende aktiviteter som café, spa, wellness, ergo- og fysioterapi, frugthave med stier mv., som fremmer det gode ældreliv.

Fælles udvikling af projektet

JFP blev udvalgt som en ud af fire mulige entreprenører tidligt i processen. Denne tidlige involvering gør, at JFP som entreprenør får mulighed for at bringe viden om bygbarhed og erfaringspriser ind i projektet. Sammen med de øvrige parter færdigudvikles projektet under afvejning af funktionalitet, drift, æstetik, bygbarhed og naturligvis byggeprisen.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up