JFP afleverer igen boliger i Irmabyen

19. februar 2019

JFP har som totalentreprenør netop afleveret boligbyggeriet ”Udsigtsparken” på 46 lejligheder i den nye Irmaby, der vokser frem i Rødovre. Byggeriet er det andet byggeri, som udføres for ELF Development i Irmabyen, og samarbejdet har igen været godt.

Byggeriet, Udsigten tilbyder 5.100 m² boligareal og 1.810 m² parkeringskælder fordelt på 46 lejligheder og 4 opgange. Byggeriet er moderne med sorte mursten og stålaltaner med hvide felter. JFP har tidligere opført 139 boliger i Irmabyen for ELF Development, og der er draget flere paralleller imellem de to byggerier.

Flot beboergennemgang
Beboerne er særdeles godt tilfredse. Mangelgennemgangen har vist et lavt antal mangler, og det gør indflytningen og overtagelsen nem og smertefri. Byggeriet er opført med varierende højde, som giver plads til terrasser til penthouse lejlighederne, og som spiller godt sammen med området, der er præget af stor diversitet med både enfamilieshuse, rækkehuse, seniorboliger og lejligheder.

Godt samarbejde
Byggeriet har været præget af godt samarbejde imellem bygherre, entreprenør og rådgiver, og det har fremmet byggeriet. Bygherre er ELF Development A/S, rådgiverne er Orbicon A/S og Grönning Arkitekter A/S og JFP a/s som totalentreprenør.

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up