JFP afleverer tilfredsstillende resultat for 2018

27. marts 2019

JFP har levet op til egne forventninger til regnskabet for 2018. Resultatet bliver på 2,2 mio. efter skat og det er tilfredsstillende efter at have afskrevet et to-cifret millionbeløb på sag.

75% af ordrebeholdningen i hus

CEO i JFP, Jesper Friis Poulsen udtaler om regnskabet og fremtiden: ”Jeg er glad for, at vores forventning om et mindre overskud er realiseret. Nu er vi ude af fortidens spøgelser og har afskrevet et to-cifret millionbeløb på det sidste af de to projekter, der forårsagede vores underskud i 2017. Det eneste i virksomhedens 46-årige historie. Vi har nu fuld kraft på alle forretningsområder, og 2019 ser meget lovende ud. Vi har 75% af ordrebeholdningen i hus og 10% yderligere, der afventer snarlig kontrakt. Samtidig har vi oprustet på risikostyring og indført målstyret ledelse, som sikrer, at vi alle arbejder efter samme mål og agerer efter beskrevne processer. Det er yderst tilfredsstillende.”

Stor forventning til 2019

Jesper Friis Poulsen fortsætter: ”Vi har vundet mange sager det seneste halve år, herunder Skovly Vænge Friplejehjem og Betty III. Det er resultatet af hårdt arbejde, ydmyghed, en stor loyalitet hos vores kunder og en enestående indsats fra vores medarbejderes side. Jeg er stolt over at være JFP’er. I 2019 forventer vi en omsætning på 925 mio. og et overskud efter skat på 23 mio.”

Analytiker supplerer ledelsen

For yderligere at styrke beslutningsgrundlaget har JFP ansat en analytiker, der løbende leverer data til ledelsen. Det gør, at JFP i endnu højere grad ledes på baggrund af fakta. Der analyseres på vundne projekter, omsætningsfordeling, omkostningsudvikling mv. Samtidig har virksomheden etableret en løbende ekstra kontrol på de mange store byggeprojekter, der er igang, som skal sikre en fortsat høj kvalitet og overholdelse af tidsplaner.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up