JFP arbejder målrettet med arbejdsmiljø

9. november 2018

Som arbejdsmiljøcertificeret ligger det JFP meget på sinde at arbejde med alle dele af arbejdsmiljøet herunder stress. Den 7/11 deltog vi i P1’s program ”Kejser syg af stress – hvordan kommer man tilbage på job”, hvor vores kvalitets- og arbejdsmiljøchef, Dorte Hartvig Knudsen fortalte om JFP’s indsats på stressområdet:

”Vi startede for ca. 2 år siden med at arbejde målrettet med stress og trivsel og søgte i den forbindelse bredt viden om stress og stressforebyggelse. Vi blev her bevidst om, at det er vigtigt at have et beredskab og lavede derfor aftale med en stresskonsulent, der tilbyder både hotline og stressbehandling. I dag arbejder både ledelsen og medarbejderne med at forebygge stress og holder øje med eventuelle stress symptomer hos kollegaerne. Der er blevet større åbenhed, og det er acceptabelt at sige, at man er presset og har brug for hjælp. Jeg ved, at tidlig indsats er vigtigt, for at undgå sygemelding, og derfor forsøger vi også at sætte ind med samtale, nedsat tid, andre opgaver eller evt. omplacering, så snart vi bliver opmærksomme på, at en medarbejder mistrives. I dag har vi langt færre stressproblemer, og vores medarbejdere melder tilbage, at de er glade for åbenheden og for, at stress er kommet på agendaen. Trivsel og et godt arbejdsmiljø er et strategisk parameter for JFP, så vi kan tiltrække de bedste medarbejdere.”

Hør hele P1’s udsendelse om stress her - Dorte er med 41.44 min. inde i udsendelsen

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up