JFP bygger det 5. plejecenter på 5 år

1. februar 2021

JFP’s kompetente medarbejdere på Holte Friplejehjem overføres til Plejecenter ToftehavenJFP’s kompetente medarbejdere på Holte Friplejehjem overføres til Plejecenter Toftehaven

JFP a/s vandt tilbage i november 2020 udvidelsen af Plejecenter Toftehaven i Ballerup. Det er det 5. plejecenter på 5 år, som JFP skal bygge/udvikle. JFP’s kompetente medarbejdere på Holte Friplejehjem overføres til Plejecenter Toftehaven og skal løse endnu en opgave indenfor plejesektoren.

Holte Friplejehjem afleveres i maj, og det passer netop med opstart på Plejecenter Toftehaven. Derfor er det stort set det samme personale, og det er en klar fordel. Medarbejderne kender mange af problemstillingerne, og teamet er godt sammentømret og klar til at tage fat fra dag 1. JFP har stor erfaring på sundheds- og plejeområdet, og Toftehaven er det 5. plejecenter på 5 år, som JFP skal bygge/udvikle.

Som i 1968 men bæredygtigt
Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven er på 3.120 m² og omfatter 48 plejeboliger. Dertil kommer 855 m² servicearealer og 1.602 m² kælder med teknikfaciliteter. Plejecentret bygges for Boligselskabet Baldersbo med Ballerup Kommune som kommende lejer af servicearealerne. Byggeriet skal arkitektonisk svare til etape 1, som er opført i 1968 og 2004, men der skal tænkes bæredygtighed ind i materialevalg og løsninger. Byggeriet skal stå klar i sommeren 2022.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up