JFP byggeri opnår DGNB Guld præ-certificering

14. februar 2022

JFP Murer & Tømrer udfører Betonentreprisen og elementmontagen  /  Foto: Tingbjerg byudvikling / Illustration: ERIK arkitekter JFP Murer & Tømrer udfører Betonentreprisen og elementmontagen / Foto: Tingbjerg byudvikling / Illustration: ERIK arkitekter

JFP opfører 128 boliger og 650 m² erhverv for Innovater på Store Torv i Tingbjerg. Byggeriet skal afleveres i 4. kvartal 2022 og er allerede nu blevet præ-certificeret til DGNB Guld.

JFP erfaren i bæredygtige byggerier
JFP har efterhånden opnået stor erfaring med bæredygtigt byggeri, og bl.a. derfor har byggeriet på Store Torv i Tingbjerg også allerede opnået præ-certificering til DGNB Guld. DGNB omfatter ca. 200 parametre som måles og vægtes ift. bæredygtighed, og nogle af de paramtere som opnår særlig høj score på det aktuelle projekt er er varmetab ifm. bygningens klimaskærm, lav vedligeholdelse og rengøringsvenlighed, affaldshåndtering og energiforbrug på byggepladsen, ansættelse af beboere på projektet samt høj kvalitet i udførelsen og særligt fokus på bæredygtige materialer og hjælpestoffer.

Læs også: JFP Murer & Tømrer sikrer certificering før aflevering

Tæt samarbejde med JFP Murer & Tømrer
JFP Murer & Tømrer udfører betonentreprisen og elementmontagen på byggeriet, og der er et godt samarbejde om den fælles målsætning for byggeriet. Boligerne på Store Torv består af et u-formet byggeri i 4 etager, to punkthuse samt 650 m² erhverv. Projektet er på i alt 11.800 m² og indgår i en omfattende byfornyelse i området.

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up