JFP cementerer sin styrke inden for ældre- og plejesektoren

17. november 2020

Illustration: MOLE arkitekter Illustration: MOLE arkitekter

JFP a/s har vundet totalentreprisen på udvidelsen af Plejecenter Toftehaven i Ballerup. I de senere år har JFP vundet rigtig mange sager inden for ældre- og plejesektoren og har oparbejdet stor ekspertise og know how på området.

Udvidelsen indeholder 48 plejeboliger og supplerer de nuværende 68 plejeboliger. Udvidelsen er besluttet på grund af et stigende antal ældre i kommunen.

Stærk position 
CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP udtaler: ”Vi er meget glade for at have vundet Plejecenter Toftehaven. Vi har igennem en længere periode dygtiggjort os inden for pleje- og sundhedssektoren, og det har givet pote. I øjeblikket bygger vi både Betty III på FrederiksbergHolte Friplejehjem og er i gang med at færdiggøre projektmaterialet på Ruten Plejehjem til opstart i marts. Vi ser meget frem til at komme i gang med Plejecenter Toftehaven også.”

Bæredygtige materialer og løsninger
Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven er på 3.120 m². Dertil kommer 855 m² servicearealer og 1.602 m² kælder med teknikfaciliteter. Teamet, der skal løse opgaven er JFP som totalentreprenør, Pluskontoret Arkitekter som arkitekt og Nordconsult som ingeniør. Plejecentret bygges for Boligselskabet Baldersbo med Ballerup Kommune som kommende lejer af servicearealerne. Byggeriet skal arkitektonisk svare til etape 1, som er opført i 1968 og 2004, men der skal tænkes bæredygtighed ind i materialevalg og løsninger. Projekteringen skal være færdig i foråret 2021, og byggeriet skal stå klar i sommeren 2022.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up