JFP er i fuld gang med udvidelsen af JYSK

20. august 2020

425 m³ beton sikrer JYSK (Foto: JFP)425 m³ beton sikrer JYSK (Foto: JFP)

425 m³ beton sikrer JYSK

JFP - Jørgen Friis Poulsen a/s er i fuld gang med udvidelsen af JYSK’ hovedkontor i Aarhus. Udvidelsen er på knap 10.000 m² og indeholder 2 nye kontorfløje, et stort auditorium, forbindelsesfløje, kældre og p-arealer.

JFP vandt totalentreprisekontrakten tilbage i december 2019, og JFP’s datterselskab, JFP Murer og Tømrer udfører betonarbejdet og elementmontagen. Efter nedsætning af spunsen og jordankrene, har JFP Murer og Tømrer udlagt armering til en 980 m² stor bundplade i det nederste kælderniveau.

Læs også: JFP vinder stort byggeri for JYSK

Støbning af bundpladen er netop færdig, og der medgik ikke mindre end 425 m³ beton til at sikre JYSK byggeriet et stabilt underlag. Den gode stemning, som har præget pladsen hele vejen igennem blev sammen med støbningen af bundpladen fejret med hjemmelavede isvafler, som projektleder Susan Yding-Sørensen stod for.

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up