JFP fejrer rejsegilde på Regionspsykiatrien Gødstrup

4. juni 2019

Der var glæde på Regionspsykiatrien Gødstrup den 3. juni 2019, hvor der blev holdt rejsegilde. JFP er som totalentreprenør i gang med sin 4. entreprise på supersygehuset Gødstrup og med i alt 107.300 m² tilbagelagt, er JFP en erfaren spiller.

Psykiatri og somatisk hospital samles

Regionsformand, Anders Kühnau udtrykte glæde over det nye fælles hospital og udtalte: ”Det har været et stort ønske for Regionsrådet at samle sygehuset under et tag og på den måde skabe en bedre sammenhæng i behandlingen af somatiske og psykiatriske patienter. Sygehuset får en fælles akutmodtagelse, der gør det muligt også at tilbyde somatiske speciallæger til psykiatriske patienter, og der tilbydes en mere specialiseret behandling af psykiatriske patienter. Samtidig er der arbejdet med flere fællesarealer som sanserum, sportssal og værksted, der sammen med lyse og venlige lokaler skal give patienterne en bedre oplevelse og mindre brug af tvang. Målet er et længere og bedre liv til de psykiatriske patienter.”

JFP roste byggeriets parter

Regionsdirektør fra JFP, Jesper S. Hjorth roste både håndværkerne og byggeriets parter: ”Håndværkerne har leveret et flot arbejde, og der er en god stemning på pladsen. Samarbejdet på projektet går godt, både mellem JFP og håndværkerne, men også de enkelte håndværksgrupper imellem. Herudover er der et godt samarbejde med rådgivere og bygherren, Region Midtjylland, og det vil vi gerne takke for. Råhuset er næsten færdigmonteret og tagdækningen i fuld gang. De indvendige arbejder er opstartet med lette vægge og installationer og i tal, er der indtil nu monteret 12.000 m² dæk, 37.000 m² vægge, 75 tons søjler og bjælker og brugt 12.000 m³ insitu støbt beton.”

Regionspsykiatrien i Gødstrup

Supersygehuset i Gødtrup skal stå klar i efteråret 2020. De psykiatriske funktioner i Holstebro og Herning samles i Gødstrup, og sygehuset skal varetage både voksenpsykiatrien og den ambulante del af børne- og ungdomspsykiatrien. Byggeriet omfatter i alt 13.500 m² i 3 blokke - K, L og M og sammenbygges med det somatiske hospital. Byggeriet opføres i 4 etager, og der laves 13 gårdrum, som er specialdesignet til den enkelte behandlingsgruppe. Der arbejdes med specialfarvevalg for at skabe de rigtige rammer for patienterne, ligesom der opføres sportssal, sanserum mv. og gårdrum, der giver mulighed for frisk luft til patienterne.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up