JFP har realiseret 300 dage uden ulykker

26. marts 2021

Sikkerhed og arbejdsmiljø / Foto: JFP arkivSikkerhed og arbejdsmiljø / Foto: JFP arkiv

JFP er ISO certificeret i arbejdsmiljø og har en kronesmiley. Derfor er der konstant fokus på at sikre alle byggepladser ift. arbejdsmiljø og sikkerhed. Det er meget glædeligt at to af byggepladserne - Grundfos Eventhall i Bjerringbro og Betty III plejecenter på Frederiksberg netop har realiseret 300 dage uden ulykker.

Fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø
JFP har stor fokus på sikkerhed og forsøger at se ulykkerne før de sker. Der registreres løbende risici, laves årsagsanalyser og igangsættes korrigerende handlinger. Et af arbejdsmiljømålene for 2021 er at øge fokus på arbejdsmiljø i projekteringsfasen. Det betyder fokus på processer, så der opnås en endnu større sikkerhed og sundhed for medarbejderne og underentreprenørerne.

Grundfos og Betty III
JFP opfører Grundfos Eventhall på 3.000 m², som skal supplere den eksisterende hal i Grundfos Center, og ombygger samtidig 720 m² mødelokaler og kontorer. Ligeledes opføres Betty III plejecenter med 125 plejeboliger på Frederiksberg. Byggeriet skal DGNB Guld certificeres og afleveres før sommerferien 2021.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up