JFP har succes med ansættelse af lokale beboere på boligprojekt i Tingbjerg

27. januar 2022

Seniorprojektchef i JFP Ronnie W. Sørensen, Mentor & Pladskoordinator i JFP Claus Thorup, Fatmeh, Byudviklingschef for Tingbjerg Lene Vennits og Dan  /  Foto: Tingbjerg byudvikling Seniorprojektchef i JFP Ronnie W. Sørensen, Mentor & Pladskoordinator i JFP Claus Thorup, Fatmeh, Byudviklingschef for Tingbjerg Lene Vennits og Dan / Foto: Tingbjerg byudvikling

JFP opfører 131 familieboliger for Innovater i Tingbjerg og varetager samtidig en social indsats omkring ansættelse af beboere  på projektet. Den sociale indsats er opstartet i 4. kvartal 2021 og allerede nu er 2 beboere blevet fastansat.

Beboerne er glade
JFP er den første entreprenørvirksomhed, der har sagt ja til at påtage sig et socialt ansvar omkring ansættelse af lokale beboere i Tingbjerg. JFP skriver sig dermed ind i den fælles vision for udviklingen af Tingbjerg. Indsatsen er etableret i samarbejde med Københavns Kommune, og de almene boligselskaber. Indsatsen skal medvirke til at gøre beboerne arbejdsparate. Derfor er det særligt glædeligt, at 2 personer allerede er blevet fastansat på projektet. De to beboere har været to måneder i praktik og er nu henholdsvis ansat som rengøringsdame på 30 timer og arbejdsmand på 18 timer. Sidstnævnte med løntilskud.

JFP har ansat Claus Thorup som mentor/pladskoordinator. Han samarbejder med kommunen omkring udvælgelse af beboere og støtter dem på projektet. Claus Thorup har tidligere været ansat som mentor i Vesthimmerlands Kommune, hvor han har arbejdet med lignende opgaver.

Omfattende byfornyelse
Boligerne på Store Torv i Tingbjerg består af et u-formet byggeri i 4 etager, to punkthuse samt 650 m² erhverv. Projektet er på i alt 11.800 m² og indgår i en omfattende byfornyelse i området, som både indeholder renoveringer af den eksisterende boligmasse, opgradering af fælles udearealer og opførelse af over 1.000 nye boliger. Byggeriet tegnes af ERIK Arkitekter med Arne Elkjær og Vita som underrådgiver.

Boligerne på Store Torv skal afleveres i 4. kvartal 2022.

Læs også: JFP opfører to byggerier ved siden af hinanden

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up