JFP i Bam Bus

18. juni 2018

JFP har på byggepladsen på Trøstrup Vænge i Herning, haft besøg af nyhedsbrevet "Dit Arbejdsmiljø - Nyt fra Bam-bus", som denne gang ser nærmere på registrering af hændelser og nærved-ulykker. Vi sætter en ære i at have fokus på sikkerheden og konstant nedbringe antallet af arbejdsulykker. En disciplin, som vi lykkes ganske godt med – med blot 0,006 ulykker pr. omsat million kroner i 2017.

I nyhedsbrevet skriver Bam-bus blandt andet: ”I virksomheden Jørgen Friis Poulsen a/s i Herning har man indført den digitale platform Ajour til at registrere afvigelser, hændelser og nærved-ulykker. Med app’en opsamler virksomheden viden, der så bruges til at lave analyser af årsager og til at korrigere handlinger, så man undgår at de samme problemer gentager sig selv. Platformen bruges også til kommunikation, så både medarbejdere og eventuelle underleverandører får information om akutte arbejdsmiljø- eller sikkerhedsproblemer, der så straks kan rettes.”

Bam-bus har talt med vores kvalitets- og sikkerhedschef, Dorte Hartvig Knudsen, der fortæller om vores arbejde med registrering af hændelser og nærved-ulykker.

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up