JFP i Gødstrup fik tidlig julegave i år af datterselskabet - JFP Element Montage

20. december 2018

JFP teamet i Gødstrup fik tidlige julegaver i år. Den spritnye afdeling i egenproduktion - JFP Elementmontage – leverede nemlig varen, og fik monteret de første vægelementer på blok K på psykiatrien. Et byggeri som består af 3 blokke – K, L og M - i alt 14.000 m².

Enorm mobilkran
Montagearbejdet sker med en stor mobilkran fra Liebherr type LR1160 – en såkaldt bæltekran, som vejer 160 tons med max. løftehøjde på 135 m. Kranen kan løfte 8 tons, og har et fladeareal på 7x10 m, og fylder derfor godt i landskabet. Kranen skal de næste 4 måneder opstille i alt ca. 29.000 m² betonelementer og over 200 betonsøjler i byggeriet, som skal afleveres i foråret 2020.

Næste step – tæt tag
Næste milepæl kommer, når alle væg- og dækelementer er rejst op i 1.sals højde, og der opnås det man benævner ”tæt tag”. Dette er planlagt at ske først i foråret på blok K, og når den første tagmembran er udlagt – først herefter kan man starte op med installationer og indvendig aptering.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up