JFP i joint venture på BaseCamp i Lyngby

4. februar 2019

JFP har totalentreprisen på BaseCamp i Lyngby i joint venture med Max Bögl. Det er ikke første gang de to entreprenørvirksomheder arbejder sammen, og det går usædvanligt godt. Elementmontagen er nu nået til 4. etage og med op til 60 lastbiler med leverancer ad gangen, kræver det overblik og kompetent byggestyring at komme i mål.

Der udføres for BaseCamp Student Scandinavia og Triton Development North et byggeri på 41.150 m² plus p-kælder. De mange kvadratmeter er fordelt på 639 ungdoms- og kollegieboliger, 69 gæsteboliger, 48 seniorboliger, 30 udlejningsboliger og et 1.319 m² rundt fælleshus, som er placeret i midten af området. Fælleshuset kommer til at indeholde cafe, vaskeri, supermarked, fitnesscenter, biograf mv. Dertil kommer anlæggelse af 26.000 m² grønt areal, hvoraf 8.100 m² er på byggeriets tag.

Byggestyring – en af JFP’s stærkeste kompetencer

På BaseCamp er der behov for stram byggestyring, så alle faser af byggeriet kan forløbe uden forsinkelser. Der arbejdes efter just in time princippet, og der er allokeret en person fra JFP til udelukkende at koordinere alle tidsplaner. Der er rigtig mange leverancer til byggeriet og med den forholdsvis lille plads og op til 60 lastbiler ad gangen, kræver det et stort overblik. Heldigvis har JFP mere end 40 års erfaring med byggestyring, som gør, at det går over al forventning ligesom samarbejdet med Max Bögl gør. Der er nedsat en projektorganisation med folk fra begge virksomheder, og i dagligdagen arbejdes der sammen på kryds og tværs. Max Bögl har egen elementproduktion, som er en stor fordel for byggeriet.

Slangeformet design – smukt og udfordrende

Det smukke slangeformede design på BaseCamp er en spændende udfordring. Lejlighedsgange med op til 100 lejligheder, som tilgås fra en meget smal gang giver udfordringer ift. at transportere byggematerialer op, og fodaftrykket på bygningen er langt større end i normale byggerier. Det giver udfordringer ift. at bevæge sig rundt på pladsen. Det skrånende tag, som nogle steder ligner en skibakke fordrer træksystemer til at transportere byggematerialer op.

Byggeriet følger tidsplanen og skal stå klar ultimo august 2020.

 

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up