JFP ISO certificeret i arbejdsmiljø

15. november 2019

JFP a/s har siden 2012 været certificeret efter arbejdsmiljøstandarden OHSAS18001, men har nu også gennemført konvertering til ISO45001. ISO standarden stiller øgede krav til virksomhederne.

Projekterings- og byggeledelsen i JFP hoved- og totalentreprise er certificeret efter ISO45001. Det betyder for kunderne, at der er et højt sikkerhedsniveau på byggepladserne, og at JFP arbejder systematisk med arbejdsmiljø samt, at der laves løbende forbedringer af sikkerheden på pladserne. Det betyder også, at JFP stiller høje krav til sine samarbejdspartnere.

Stort fokus på det psykiske arbejdsmiljø

JFP har som et af sine mål et godt psykisk arbejdsmiljø. Sygefraværet er nedbragt betragteligt og arbejdet med at forebygge stress lykkes. De enkelte medarbejdere passer på hinanden, og det er med til at sikre, at evt. mistrivsel opdages i tide. Stressrelateret sygefravær er helt nede på 0,04%

ISO standard stiller øgede krav

Efter den nye standard skal både JFP’s ledelse og byggeledelsen have fokus på arbejdsmiljø. Der skal i endnu højere grad inddrages medarbejdere i arbejdsmiljøprocesserne, og kravene er generelt skærpede på flere punkter. Iflg. Nana Eckhardt, lead auditor i arbejdsmiljø fra FORCE Certification opfylder JFP den nye standard og procedurer er implementeret, så det virker i praksis. Den nye standard skal være implementeret senest 1. marts 2021, så JFP har udvist rettidig omhu ved at være klar til konvertering allerede nu.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up