JFP Murer & Tømrer afleverer 15 lejligheder 2 måneder før tid

29. januar 2021

15 lejligheder for Boligselskabet Bomidtvest og Finlandsgade 35 a/s      Foto: JFP Murer & Tømrer arkiv 15 lejligheder for Boligselskabet Bomidtvest og Finlandsgade 35 a/s Foto: JFP Murer & Tømrer arkiv

JFP Murer & Tømrer har siden september 2019 opført en ny ejendom i Ikast med 15 lejligheder for Boligselskabet Bomidtvest og Finlandsgade 35 a/s. Trods forsinket byggestart blev ejendommen afleveret 2 måneder før tid.

Forsinkelse på grund af flagermus
Ejendommen er opført i totalentreprise og startede med nedrivning af den eksisterende ejendom, som var en gammel klædefabrik. Byggestarten blev forsinket med knap 3 måneder, da den skulle påbegyndes i den periode, hvor flagermus yngler. Flagermus er fredede dyr, og myndighederne var usikre på, om de ville yngle i den gamle bygning.

Nu er klædefabrikken forvandlet til en ny ejendom med 15, 2- og 3 værelseslejligheder, og der er stor tilfredshed fra bygherrens side. Ibrugtagning af lejlighederne blev foretaget 2 måneder før tid, og ejendommen er afleveret den 27. januar.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up