JFP Murer & Tømrer afleverer det tredje svanemærkede byggeri i Danmark

1. marts 2022

JFP Murer & Tømrer afleverer svanemærket byggeri // Foto: JFP arkiv JFP Murer & Tømrer afleverer svanemærket byggeri // Foto: JFP arkiv

JFP Murer & Tømrer har i totalentreprise opført 29 boliger for AP Ejendomme A/S i Kolding. Byggeriet er nu afleveret og er det tredje svanemærkede byggeri i Danmark. Svanemærkningen er pga. en ekstraordinær indsats allerede opnået.

Byggeriet ligger eksklusivt placeret på en skrånende grund ned til Kolding Fjord og er på 3.400 m². JFP Murer & Tømrer er stolte over det flotte byggeri, hvor svanemærkningen har stillet store krav til kvaliteten at de materialer, der er anvendt og krævet et konstant fokus under opførelsen.

Kvalitetsbyggeri og unik arkitektur
Byggeriet indeholder 9 rækkehuse i 2 ½ plan og 20 lejligheder. Rækkehusene er ejerboliger og opført med store panoramavinduer med udsigt til fjorden. Der er en usædvanlig flot loftshøjde på op til 4 meter pga. den skrånende grund. Det giver en herskabelig fornemmelse i husene. I alle boliger er der valgt egetræsparket af svanemærket træ og eksklusive Getacore støbte bordplader og vaske i badeværelserne.

Læs også: JFP Murer & Tømrer sikrer certificering før aflevering

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up