JFP Murer & Tømrer afleverer Gasa C i Aarhus

17. august 2021

Elementmontage på Gasa C, Aarhus  /  Foto: JFP arkiv Elementmontage på Gasa C, Aarhus / Foto: JFP arkiv

JFP Murer & Tømrer har i fagentreprise varetaget elementmontagenGasa C i Aarhus. Entreprisen er udført for 1927 Estate som bygherre, og Adsbøll Entreprise som totalentreprenør, og det er det 2. projekt, der udføres sammen.

Samarbejdet er godt og Gasa C blev afleveret i henhold til tidsplanen i uge 26. Samtidig arbejder JFP Murer & Tømrer på entreprisen Vallensbæk Gårdhaver, som er på 32.000 m² og indeholder 315 lejligheder. Projektet udføres ligeledes for Estate 1927 og Adsbøll Entreprise og omhandler elementmontage.

Gasa C i Aarhus
Gasa C i Aarhus er på 7.108 m² og indeholder 144 lejligheder i størrelserne 36 – 61 m². Byggeriet skal DGNB Guld certificeres og JFP Murer & Tømrer har udført montage af facader, vægge, huldæk, badekabiner, trapper og reposer.

Læs også: Stor fagentreprise til JFP Murer & Tømrer

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up