JFP Murer & Tømrer er totalentreprenør på boliger i Værløse

12. maj 2021

Johnshøj - 30 bæredygtige boliger og et fælleshus / Illustration: PluskontoretJohnshøj - 30 bæredygtige boliger og et fælleshus / Illustration: Pluskontoret

JFP Murer & Tømrer opfører i totalentreprise 30 bæredygtige boliger og et fælleshus for Boligselskabet Farumsødal, afd. 2017 ved Domea. Boligerne skal DGNB certificeres og opføres efter energikrav 2020.

Boligerne som indgår i bofællesskabet Jonshøj i Furesø Kommune har nu fået byggetilladelse og skal opføres efter energikrav 2020. Der er bl.a. valgt varmepumper som hovedenergikilde og solceller til tagene.

30 bæredygtige boliger
Boligerne er samlet på 2.400 m² og bliver opført som 22 almene seniorboliger og 8 almene boliger fordelt på 7 rækkehuse og et fælleshus. Byggeriet udføres i ét plan og rækkehusene placeres i klynger omkring fælleshuset. Boligerne beklædes med gule teglsten og sort tagpap og fælleshuset med en gylden facadebeklædning.

Byggeriet skal stå klar om 13 måneder.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up