JFP Murer & Tømrer fejrer rejsegilde på stor renoveringssag

29. marts 2022

JFP Murer & Tømrer fejrer rejsegilde på Store Mølle Vej, Amager. Foto: JFP Arkiv JFP Murer & Tømrer fejrer rejsegilde på Store Mølle Vej, Amager. Foto: JFP Arkiv

JFP Murer & Tømrer renoverer over en 3-årig periode en boligkarré med 216 lejligheder i København. Det er virksomhedens største hovedentreprise til dato, og den 15. marts blev der fejret rejsegilde. Stemningen var god, og alle parter blev rost for godt arbejde.

Boligkarréen på Store Møllevej er ejet af PFA Pension, som under byggeperioden har købt ejendommen af P+ Pension. Den store ejendom skal ud over en gennemgribende renovering have lavet ny tagkonstruktion med 21 nye taglejligheder

Tak til alle parter
Kristian Barlebo, CDO ved Capital Invest fremhævede som rådgiver for PFA Pension ved rejsegildet det gode arbejde, som både håndværkere, byggeledelse og rådgivere har udført. En særlig tak blev givet til de mange lejere, der bor i ejendommen under renoveringen: ”Vi vil gerne sige jer stor tak for den tålmodighed, I har udvist. Vi håber, at I kan holde lidt endnu. Der går et lille års tid, før ejendommen er fuldstændig færdigrenoveret.”

216 lejligheder med nyt varmesystem
Alle 216 lejligheder har fået nyt 2-strengs varmesystem og bygning C som udgør 18% af ejendommen får nu monteret køkkener, derefter trægulve + nogle småarbejder, hvorefter den er helt færdig. Bygning B2, som udgør 25% af ejendommen, er halvvejs med ny tagkonstruktion, og på bygning B1 rejses der spær den 29. april.

Læs også: JFP Murer & Tømrer udfører kæmpe boligrenoveringsprojekt på Amager

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up