JFP Murer & Tømrer Gazelle-virksomhed 4 år i træk!

16. november 2021

Børsen Gazelle 2021 - JFP Murer & Tømrer / Foto: JFP Børsen Gazelle 2021 - JFP Murer & Tømrer / Foto: JFP

JFP Murer & Tømrer er blevet Gazelle-virksomhed igen. Første gang var i 2018 og nu er det 4. gang. Det var derfor med stor glæde og stolthed at virksomheden modtog nyheden.

Omsætning mere end 3-doblet
JFP Murer & Tømrer, som er et datterselskab under JFP a/s har ikke trykket på stop-knappen i 2020 og fortsætter den eksplosive vækst.

Direktør, Mikkel N. Steffensen udtaler: ”Vi er meget stolte over at blive Gazelle-virksomhed igen. Vores omsætning og medarbejderstab er nu mere end 3-doblet på 4 år og særligt vores beton- og elementmontageafdeling vækster. Vi har en konkurrencemæssig fordel, fordi vi både kan varetage beton, murer, tømrer og elementmontage i egenproduktion, og det tror jeg gør en forskel på projekterne. Derudover har vi udviklet vores egenproduktion til at kunne tage meget store fagentrepriser samtidig med, at vi varetager mindre hoved- og totalentrepriser. Det er et godt miks og samstemmende med vores strategi.”

Væksteventyret fortsætter
Og Mikkel N. Steffensen fortsætter: ”I 2021 ser jeg også en markant vækst, så vi fortsætter væksteventyret. Vi har vundet mange sager. En af vores meget store fagentrepriser er Vallensbæk Gårdhaver, hvor vi udfører beton- og elementmontage på 32.000 m², og jeg ser flere af den type opgaver i fremtiden.”

JFP Murer & Tømrer udfører både fagentrepriser for JFP og for andre entreprenørvirksomheder.

Læs også: JFP Murer & Tømrer afleverer Gasa C i Aarhus

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up