JFP Murer & Tømrer Gazelle-virksomhed for 3. gang

13. oktober 2020

Foto: Børsen Gazelle 2020, 2019, 2018 (JFP arkiv)Foto: Børsen Gazelle 2020, 2019, 2018 (JFP arkiv)

JFP Murer & Tømrer A/S blev kåret som Gazelle-virksomhed for første gang i 2018 og har nu for 3. år i træk modtaget prisen. Det er med stor stolthed og kæmpe tak til medarbejderne, at kåringen fejres.

Omsætning steget med mere end 50 %
Mikkel N. Steffensen, direktør i JFP Murer & Tømrer udtaler: ”Vi er meget stolte over prisen. Vores omsætning er på 3 år steget med mere end 50%, og vores medarbejderstab er tredoblet. Det skyldes dels en bevist vækststrategi, som vi er lykkes med og dels vores gode medarbejdere og ledere. Vi har opbygget en projektafdeling i både øst og vest og løser bl.a. i øjeblikket virksomhedens største ordre til dato, hvor vi renoverer en gammel karre i København med 18 opgange, 216 lejligheder og udbygger med 21 taglejligheder.

Betonentrepriser og elementmontage
Mikkel N. Steffen fortsætter: ”Vi har dertil fået ansat en kompetent produktionschef og formået at udvikle vores egenproduktion samtidig med, at vi har vundet et stigende antal hoved- og totalentrepriser. De seneste eksempler på opgaver i egenproduktionen er BIG projektet A Place To hvor vi med 4.000 mandetimer udfører 2 betonentrepriser. Dertil kommer projektet Fjordbrynet i Kolding, hvor vi har udført 20.600 m² elementmontage. Vi etablerede ultimo 2018 en elementmontageafdeling, som udfører elementmontage i hele Danmark.

JFP Murer & Tømrer
JFP Murer & Tømrer a/s er et datterselskab under JFP a/s.Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København. JFP Murer & Tømrer udfører hoved- og totalentrepriser, med egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up