JFP Murer & Tømrer har succes med montageafdeling

21. april 2020

Foto: Betonelementmontage Sporbyen Randers - JFP, arkivFoto: Betonelementmontage Sporbyen Randers - JFP, arkiv

Den 1. december 2018 etablerede JFP Murer & Tømrer en montageafdeling. Afdelingen varetager beton- elementmontage og er blevet en succes. I dag er der 22 mand ansat, og et stigende antal opgaver løses.

”Vi havde ikke regnet med, at det gik så stærkt, men er glade for og stolte over, at vi på under 1 ½ år er helt oppe på 22 mand i afdelingen. Vores mål er at blive den foretrukne leverandør af betonelementmontage i Danmark. Vi tilbyder som del af entreprisen tidlig involvering, hvor vi gennemgår det enkelte projekt med henblik på forbedringer og optimeringer, inden igangsættelse. Den merværdi vi tilfører kunderne, er noget af forklaringen på succesen, tror jeg, men også, at vi har en fleksibel organisationen, som gør, at vi hurtigt kan sadle om og låne folk fra de forskellige afdelinger” udtaler direktør i JFP Murer & Tømrer, Mikkel N. Steffensen.

Adsbøll roser JFP Murer & Tømrer
Afdelingsdirektør i Adsbøll A/S, Jesper Jensen har valgt JFP Murer & Tømrer til flere projekter og udtaler: ”Vi har anvendt JFP Murer & Tømrer til betonelementmontage på Pilehøj i Birkerød på Sjælland, på Fjordbrynet i Kolding/Jylland og har netop entreret dem til endnu et jysk projekt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. De er løsningsorienterede og professionelle, og så har de nogle dygtige og kompetente montagefolk. Der er et godt samarbejde på vores pladser, dialogen er god, og så er JFP Murer & Tømrer altid villige til at give en hjælpende hånd, hvis der er brug for det. Det sætter vi stor pris på.”

Gevinst for kunderne
”Vi har flere eksempler på optimeringer på projekterne, som vi har medvirket til, og som har været en gevinst for kunderne. På Fjordbrynet i Kolding, gik vi fra 4 dages montage til 3,5 dage pr. etage, som havde stor betydning for den samlede tidsplan. På Betty III har vi foreslået at etablere rækværker ved frie kanter fra starten. Det betyder, at vi igennem hele byggeprocessen kan udføre flere fag ad gangen, uden at bruge tid på flytning og genetablering af rækværker, og det gør processen langt mere effektiv” fortsætter Mikkel N. Steffensen.

Mange opgaver løst
JFP Murer & Tømrer har bl.a. løst betonelementmontage på Kongensgade i Esbjerg på 4.000 m², Sporbyen Randers på 6.700 m², DNV Gødstrup på 28.000 m², Kongeskrænten i Smørum på 4.500 m², Fjordbrynet i Kolding på 20.600 m² m.fl.

JFP Murer & Tømrer
JFP Murer & Tømrer A/S er et datterselskab under JFP a/s.Virksomheden har hovedkontor i Herning og afdelingskontor i København og beskæftiger mere end 60 mand. JFP Murer & Tømrer udfører hoved- og totalentrepriser, samt fagentrepriser inden for elementmontage, beton, murer og tømrerarbejde og er kendetegnet ved ordentlighed, grundighed og kvalitet.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up