JFP Murer & Tømrer opfører i totalentreprise DGNB certificeret byggeri

31. marts 2020

Direktør, Mikkel N. Steffensen, JFP - Murer & Tømrer a/s Direktør, Mikkel N. Steffensen, JFP - Murer & Tømrer a/s

JFP Murer & Tømrer a/s opfører i totalentreprise 30 boliger samt fælleshus for Boligselskabet Farumsødal, afd. 2017 ved Domea.dk. Boligerne indgår i bofællesskabet Jonshøj i Furresø Kommune og skal DGNB certificeres. 

Udvikling og optimering af byggeriet har foregået over de seneste to år. JFP Murer & Tømrer blev i 2018 udpeget som vinder af projektet på baggrund af et øget fokus på projektets økonomi og et godt renomé. Det viste sig, at jord- og anlægsforhold var mere udfordrende end først antaget, idét byggeriet placeres på en skrånende grund med behov for ekstra fundering. Men nu er projektet på plads, og projekteringen er i gang.

Pluskontoret Arkitekter er godt tilfredse med JFP Murer & Tømrer

”Det har været en længere proces at få projektet gjort klar, ift. hvad vi havde regnet med, men nu er vi videre, og det er godt. JFP Murer & Tømrer har været proaktive i hele processen og bidraget aktivt til at få tingene til at lykkes. De har tidligt spillet med åbne kort i forhold til økonomien, og det har været vigtigt. Vi kender moderselskabet JFP a/s, som vi har arbejdet godt sammen med flere gange, og vi er også meget positive ift. JFP Murer & Tømrer her i den indledende fase” fortæller arkitekt og partner, Kristian Nordheim fra Pluskontoret Arkitekter.

Domea.dk ønskede totalentreprise

Områdechef for Sjælland og øerne i Domea.dk, Martin D. Thomsen udtaler:”Vi havde i første omgang regnet med at entreprisen med JFP Murer & Tømrer skulle være en hovedentreprise men ønskede undervejs at ændre det til en totalentreprise. Det har JFP Murer & Tømrer håndteret fint. Der er indgået aftale med den eksisterende rådgiver, og det glæder os, at vi ikke skal skifte rådgiver. Nu ser vi positivt frem til at komme i gang med udførelsesfasen.”

Bofællesskabet Jonshøj ligger i Værløse i Furresø Kommune. Der bygges 22 bæredygtige almene seniorboliger, et større fælleshus og 8 mindre almene boliger. Der anlægges have og veje, og det forventes at byggeriet går i jorden til august. Byggeperioden er på 13 mdr.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up