JFP Murer & Tømrer udfører kæmpe boligrenoveringsprojekt på Amager

29. september 2020

JFP Murer & Tømrer A/S vandt i 2019 renoveringen af 216 lejligheder og 18 opgange på Store Mølle Vej på Amager. Opgaven er en hovedentreprise, og den store karré, som er fra århundredeskiftet skal have ny tagkonstruktion med 21 nye taglejligheder og tilhørende tagterrasser. Der skal laves en gennmgribende renovering af kælder og opgange, og 216 lejligheder skal have nyt 2-strengs varmesystem, facaden skal efterisoleres m.m.

Kompliceret byggesag
Boligkarréen er ejet af P+ og skal føres op til en mere tidsvarende standard, ikke mindst ift. energiforbrug. Ombygningen er kompliceret, fordi beboerne bor i karréen under udførelsen. Samtidig er der mange forhold i den gamle karré, der skal tages hensyn til. JFP Murer & Tømrer har stor erfaring med den type af opgaver og har for at mindske generne tilført ekstra ressourcer til koordinering og beboerkontakt. Ligeledes er der etableret skurby og materialecontainere overfor karréen, så parkeringspladser blokeres mindst muligt.

25% gennemført
25% af de 216 lejligheder har fået nyt 2-strengs varmesystem indtil nu, og JFP Murer & Tømrer er i fuld gang med de øvrige lejligheder. Alle entredøre føres op til nuværende standard ift. lyd og brand, og 1.100 vinduer eftergåes og repareres.

Kælderetagen er ryddet, og der er gjort klar til pudsning af vægge, reparation af lofter, maling af vægge, installering af varme, opsætning af nye depotrum samt etablering af nye personalefaciliteter til varmemesteren. Der er ligeledes etableret stillads og totaloverdækning på ejendommen.

JFP Murer & Tømrer arbejder på den omfattende renovering frem til foråret 2022.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up