JFP Murer & Tømrer vinder 36 almene boliger

3. juli 2020

JFP Murer & Tømrer har vundet hovedentreprisen på 36 almene boliger i Haslev. Boligerne opføres som rækkehuse og er 2. etape af i alt 68 boliger, som Flexbo Danmark opfører med Boligkontoret Danmark som administrator.

Boligerne som har fået navnet, Viften II opføres som klyngehuse i størrelser fra 85 til 100 m² og skal være med til at tiltrække børnefamilier til området. Der opføres 5 klynger.

Første spadestik på grønt boligområde
Den 1. juli var der første spadestik, og formand for Teknik og Miljø i Faxe Kommune, Eli Jacobi Nielsen udtalte på dagen: ”Vi er rigtig glade for at kunne igangsætte etape II. Vi har i Faxe Kommune en bosætningsstrategi, der skal sikre varierede boligområder, som kan tiltrække borgere inden for mange segementer. Det får vi her med fuldførelsen af Viften, og noget af det vi også kan fortælle er, at vi har valgt at plante en folkeskov ved siden af bebyggelsen, som på sigt vil give endnu mere natur og forskønnelse til området.” Forvaltningsdirektør, Lars Lehmann fra Boligkontoret Danmark uddelte ligeledes et diplom fra Danske Bank, som sikrer projektet en billigere finansiering på baggrund af en lang række grønne valg, der er truffet. Et beløb, som man forventer at føre tilbage til projektet.

Strategien følges
Direktør i JFP Murer & Tømrer, Mikkel N. Steffensen er glad for at have vundet projektet og udtaler:

”Vi har lagt en strategi om at have en bred palette af projekter inden for offentlige-, støttede- og private byggerier. Viften II passer rigtig godt ind i portefølgen. Samtidig er vi glade for, at vi er konkurrencedygtige og får mulighed for at samarbejde med en for os ny almennyttig boligorganisation.”

Boligerne varierer fra 2 til 4 værelser og findes i 3 typer A, B og C samt gavllejligheder. Boligarealet er i alt på 3.550 m². Dertil kommer et driftkontor på ca. 85 m² og en depotbygning på ca. 240 m². Friis Andersen Arkitekter har været arkitekt på både første og anden etape, og første etape blev opført i 2018.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up