JFP Murer & Tømrer vinder hovedentreprise på Herlev Byskole

9. april 2021

Herlev Byskole, Eng - Ny daginstitution / Illustration: Friis Andersen Arkitekter Herlev Byskole, Eng - Ny daginstitution / Illustration: Friis Andersen Arkitekter

JFP Murer & Tømrer har vundet hovedentreprisen på Herlev Byskole med karakteren 9,7.
Det blev blandt andet bemærket, at det samlede materialekatalog opfylder alle krav til udbudsmaterialet, at materialerne er særdeles velegnede til indbygning, og at krav til æstetik er opfyldt.

Både nybyg og renovering
Entreprisen udføres for Herlev Kommune og omfatter renovering af Herlev Byskole samt opførelse af en helt ny daginstitution i tilknytning til skolen. Renoveringen er på 2.550 m² og omfatter skolens fagfløj, personalefaciliteter samt en generel optimering af de fysiske rammer. Det har været vigtigt i bedømmelsen, at der er valgt materialer som både er robuste og æstetiske ift. eksisterende materialer i byggeriet. Ligeledes har materialernes levetid og vedligeholdelsesomkostninger været vigtige. Den nye institution bliver på 1.148 m² og opføres i umiddelbar tilknytning til skolen.

Stor sikkerhed omkring børnene på skolen
JFP Murer & Tømrer har stor erfaring med hovedentrepriser for offentlige myndigheder. En af de ting, der er ekstra opmærksomhed på er sikkerheden omkring de skolebørn, der er på skolen under byggeriet. Renoveringen foregår i 4 etaper og i 5 bygninger og kræver en nøje planlægning, idét eleverne flyttes rundt efterhånden, som de forskellige etaper bliver færdige. Samtidig udføres dele af arbejderne i sommerferien 2021, hvor eleverne ikke er på skolen. Herlev Byskole og den nye institution skal stå klar i april 2022.

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up