JFP Øst flytter til Karlslunde

10. maj 2022

JFP Øst flytter til nye lokaler i Karlslunde, Metalgangen 9C, 2690 Karlslunde. Foto: JFP arkiv. JFP Øst flytter til nye lokaler i Karlslunde, Metalgangen 9C, 2690 Karlslunde. Foto: JFP arkiv.

Nye lokaler og materialegård har længe stået højt på ønskelisten hos JFP i Øst. Derfor er JFP Øst i sidste uge flyttet til nye lokaler i Karlslunde.

”Vi får generelt bedre kontorforhold til vores medarbejdere, samt en rigtig god placering ift. at vi også arbejder mere og mere syd for København her på Sjælland.

Samtidig har vi fået mulighed for at have lidt ”grej” stående udendørs (skurvogne/materialecontainere), hvilket passer godt til vores forretning – altså det er mere ”entreprenørstilen”, udtaler afdelingschefen for JFP Øst Morten Andreasen.

Med den kommende materialegård undgår vi, at skurvogne, materialecontainere mv. skal fragtes til og fra vores hovedkontor i Herning, når en byggeplads opstartes og afsluttes - det sparer både tid og penge.

Den nye adresse har en stratetisk god placering i forhold til vores nuværende og kommende projekter.

Det geografiske område for vores projekter er ikke længere kun i Storkøbenhavn, men i langt højere grad også i oplandet omkring – særligt mod syd. Derfor prioriteres en god beliggenhed, tæt på motorvejen både mod nord og syd, forsat.

Den nye adresse for JFP øst afdeling er Metalgangen 9C, 2690 Karlslunde.

Læs også: JFP Murer & Tømrer afleverer det tredje svanemærkede byggeri i Danmark

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up