JFP opfører 350 bæredygtige boliger i Aarhus

17. marts 2022

Olof Palmes Allé, Skejby, Aarhus, Totalentreprise, Montage af bæredygtige træelementer. Foto: JFP arkiv Olof Palmes Allé, Skejby, Aarhus, Totalentreprise, Montage af bæredygtige træelementer. Foto: JFP arkiv

JFP opfører 17.000 m² almene boliger for Østjysk Bolig på den gamle Journalisthøjskole grund i Aarhus. Der er stor byggeaktivitet på pladsen og bæredygtige træelementer er netop færdigmonteret på 1 ud af 3 boligblokke.

JFP vandt tilbage i august 2020 opførelsen af 300 ungdomsboliger og 50 familieboliger – i alt 350 almene boliger på den gamle Journalisthøjskolegrund på Olof Palmes Allé i Aarhus. Byggeriet skal DGNB-Guld certificeres.

Bæredygtige træelementer
JFP Murer & Tømrer udfører beton-, murer- og tømrerentreprisen på byggeriet, og den store egenproduktion fungerer godt. Der er valgt lette elementer til facaderne fra Taasinge Elementer og samarbejdet roses. Der leveres successivt ikke mindre end 8.548 m² trækassetter beklædt med 80% skærmtegl og 20% træbeklædning. Montagen af træelementerne er netop afsluttet på 1 ud af 3 boligblokke. Elementerne bidrager positivt til DGNB-Guld certificeringen, og der er generelt valgt robuste og bæredygtige materialer med lang levetid og minimal vedligehold.

Olof Palme Allé
Projektet på Olof Palmes Allé opføres som tre bygninger på i alt 17.000 m². Bygningerne omkredser et stort grønt gårdrum med gode opholdsmuligheder for beboerne. Byggeriet opføres for Østjysk Bolig og skal stå klar i sommeren 2023.

Læs også: Første spadestik til byggeri på Studenterstrøget i Aarhus

Tilbage

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up